dinsdag 27 oktober 2015

Here we are again

Oh wauw, het is toch een stukje lastiger dan ik dacht om 'weer' zo een eerste artikel te schrijven. Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb jullie namelijk zo veel te vertellen!Allereerst is het misschien handig om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Amber van Dijl (duh) en ik ben nog een maand 19 jaar jong. Ik heb al eerder geblogd, misschien dat de meeste mij dan ook kennen van Beautyzoom.nl. Ik heb daar altijd met veel plezier aan gewerkt, maar helaas kon ik het door privé omstandigheden niet meer bijhouden. Nu alles weer wat beter gaat, merk ik dat ik het bloggen te erg mis om er niks meer mee te doen. Om mezelf een frisse start te gunnen, heb ik besloten om een gehele nieuwe blog te starten, so here we are!

Qua naam heb ik lang getwijfeld, of ik mijn oude naam wilde behouden, of ik weer iets met beauty erin wilde. Begrijp me niet verkeerd, ik wil hier niemand mee beledigen, maar er zijn zoveel blogs met het woord beauty erin (jep, ook mijn oude blog!) dat ik voor mezelf had besloten dat ik het niet meer wilde, ondanks het me aan blijft trekken. Ik heb daarom gekozen voor mijn eigen naam. Lekker simpel, het rijmt én niemand anders zal het hebben, want Facebook heeft me verteld dat er geen andere Amber van Dijl bestaat. ;)

Mijn blog zal voornamelijk beauty gerelateerde artikelen bevatten, maar zo af en toe zal er vast iets anders leuks voorbij komen. Ik heb er weer ontzettend zin in, en ik hoop dat ik mijn passie en kennis weer met jullie mag delen. Tot snel!

bebeautifulamber

17 opmerkingen:

 1. Begrijpelijk dat het heel lastig is om weer opnieuw te beginnen. Ik las je reactie net op mijn blog en ben je gaan volgen! Heel veel succes en veel blog plezier hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je weer gaat bloggen! Ik heb je blogposten echt heel erg gemist en ik heb je meteen in mijn favorieten gezet zodat ik je weer volop kan volgen. Ik snap goed dat je het weer lastig vind om te beginnen, maar ik vind deze blogpost al erg leuk om te lezen! :-) Die tekst op het plaatje is overigens helemaal waar! Ik ben benieuwd naar je komende blogposten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk, ik ga je volgen :) wat ben je ook mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je weer begint met bloggen. Alle nieuwe dingen zijn even wennen, maar het komt echt goed! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super leuk dat je weer terug bent! Ik ben heel erg benieuwd naar de komende artikels. Ik ga je daarom zeker eventjes volgen. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat SUPER! Ik vond het al zo jammer dat je was gestopt en ik denk dat een nieuwe naam en nieuwe blog een goede keuze zijn zodat je lekker opnieuw kunt beginnen. Het ziet er super uit, je layout is heel leuk en ik ben reuze benieuwd naar je artikelen :) x Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om van jou te horen! Kan zelf ook niet wachten weer lekker te beginnen.

   Verwijderen
 7. Wat fijn dat je weer gaat bloggen! Ik denk dat als ik nu opnieuw een blognaam zou mogen kiezen ik ook niet meteen voor iets met beauty erin zou zijn gegaan, omdat dat toch wel vaak voorkomt al.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je weer gaat bloggen! Ik denk dat als ik nu opnieuw een blognaam zou mogen kiezen ik ook niet meteen voor iets met beauty erin zou zijn gegaan, omdat dat toch wel vaak voorkomt al.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je weer gaat bloggen! Het zal inderdaad wel weer even wennen zijn en het begin maken is altijd lastig, maar dat komt vast goed. Ik denk dat als ik nu opnieuw een blognaam zou moeten kiezen ik ook niet meteen voor iets met beauty erin zou gaan, omdat het inderdaad wel aardig vaak voorkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het was toch wel een klein dilemma, maar ik ben blij dat ik hiervoor heb gekozen. Dankjewel!

   Verwijderen
 10. Ik zat laatst toevallig nog te kijken op Beautyzoom en was verbaasd niets nieuws te zien! Wel leuk dat je weer een nieuwe blog bent begonnen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl