donderdag 29 oktober 2015

MAC Lipstick Viva Glam III


Bij de herfst heb ik altijd een beetje mijn twijfels. Vind ik het nou een bagger seizoen waarbij alle bomen kaal zijn, het vaak regent en de kou doorkomt? Of ben ik ontzettend blij dat ik weer chocolade melk kan drinken zonder dat mensen me raar aankijken en dat de make-up allemaal weer wat heftiger mag? Hhmmm.. lastig. Een ding weet ik zeker: ik ben gek op de herfst kleuren! Zo ook op deze Viva Glam lipstick.

Zoals de andere Viva Glam lipsticks bevat ook deze lipstick huls het roze/rode randje en de letters. Niet veel meer bijzonder ten opzichte van de gewone MAC lipsticks, maar nét ietsje anders. Stiekem vind ik het altijd wel leuk wanneer de huls verschild van de standaard variant.


De lipstick bevat een matte finish, wat tevens mijn favoriete finish is van de MAC lipsticks. Misschien een beetje uitdrogend, maar daardoor blijft de lipstick wel geweldig op haar plek zitten. Viva Glam III vind ik een hele bijzondere kleur. Het is een warme plum kleur, met een bruine ondertoon. Zeker een waardige toevoeging aan mijn stash.


Net nu ik weer begin met bloggen, besloot mijn camera er mee te stoppen. Helaas had ik nog geen full face foto's gemaakt met de lipstick, dus deze heb ik voor deze keer maar met mijn telefoon gemaakt. Ik breng mijn camera zo snel mogelijk weg en hoop dan weer betere kwaliteit te bieden.

Ik heb de lipstick gecombineerd met een redelijk natuurlijke look, maar toch wel wat intensiteit om het contrast wat te verkleinen. Na ook veel positieve reacties van mensen om mij heen ben ik super enthousiast over de kleur. Ik draag bijna altijd lipstick, maar toch was een kleur als dit eventjes wennen.


Ondanks de vele lipsticks in mijn stash ben ik enorm blij met de toevoeging van deze lipstick. De kleur is niet standaard en zal je niet zo snel bij een ander merk tegenkomen. De kwaliteit van de lipstick is wederom geweldig, de lipstick blijft op haar plek zitten en overleeft een maaltijd zonder probleem. MAC, ik ben weer blij met je!

Voor €19,50 kun je MAC Viva Glam III zelf  hier bestellen. Let op: de webshop geeft een vertekend beeld van de lipstick kleur!


11 opmerkingen:

 1. Wauw, hij is echt prachtig! Hij staat je echt heel goed, deze kleur. Ik heb nog helemaal geen Viva Glam lipstick maar ik wacht nog even op die van Ariana Grande! Die vind ik echt prachtig, ik ben daar zo benieuwd naar! Balen van je camera, hopelijk kan 'ie snel gemaakt worden! Komt allemaal goed.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja ik twijfel nog of ik die wil! Is wel een hele bijzondere kleur.

   Verwijderen
 2. Ik vind hem prachtig! Ik weet niet of ik hem kan hebben omdat hij best donker en heftig is, maar hij staat jou super met je bruine haar! Hopelijk is je camera snel weer klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vriendin van mij heeft heel licht blond haar, lichter dan jou en haar staat tie ook geweldig! Dus wie weet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah echt? Wie weet dan haha! Wel een super najaarskleurtje !

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige tint! Ik ben gek op donkere kleuren in de herfst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wauw dit is echt een hele gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl