dinsdag 17 november 2015

Clarisonic x Keith HaringHet is inmiddels alweer een tijde geleden, maar ik was aanwezig bij een speciaal event van Clarisonic. Namelijk hun eerste samenwerking en dan wel meteen een goede: namelijk met de Keith Haring foundation. Speciaal voor de feestdagen hebben zij samen een speciale reeks apparaten met een kunstzinnige stempel gecreëerd.

Wie is Keith Haring

Stiekem verwacht ik dat de meeste Keith Haring wel kennen. Persoonlijk ben ik geen kunstkenner, maar zelfs ik wist wie Keith Haring was en ik ben dan ook groot fan van zijn werk. Het is simpel, strak, modern en vooral makkelijk te herkennen.


Keith Haring is helaas zelf al enige tijd geleden overleden en heeft helaas ook zelf nooit van zijn succes mogen genieten. Het geld dat hij verdiende met zijn kunsten, investeerde hij direct in nieuwe kunstwerken. Hij werd pas succesvol na zijn overlijden. Keith Haring zelf overleed aan aids en daarom  besteedde hij in zijn laatste levensjaren veel aandacht aan aids en hiv organisaties. De Keith Haring foundation richtte hij zelf op in 1989. De Keith Haring foundation zorgt sinds zijn overlijden voor het erfgoed, door onder meer de eigen collectie internationaal tentoon te stellen, een archief te beheren, controleert de authenticiteit van zijn werk en verkoopt producten in een speciale pop shop. De foundation financiert onder meer projecten voor onderwijs, aids bestrijding en restauraties van Harings werk.

De connectie met Clarisonic

Medeoprichter van Clarisonic, Dr. Robb Akridge, spendeerde tien jaar van zijn leven aan onderzoek naar het hiv-virus en aids. Vandaar is deze sympathie voor een samenwerking ontstaan en wilde zij de boodschap van Keith Haring's kunst uitdragen over de hele wereld.

De collectie


De apparaten zullen worden verkocht in een speciale geschenkdoos, met een patroon die aansluit bij het ontwerp van het apparaat. In de samenwerking is gekozen voor de Clarisonic Mia 2, de andere apparaten zullen niet verkrijgbaar zijn in deze speciale editie.

De kit zal bestaan uit het volgende en is vanaf oktober 2015 te koop voor €149,- exclusief via www.iciparisxl.nl.

 • Clarisonic Mia 2
 • Borstel kop voor de gevoelige huid
 • Een verfrissende reinigingsgel (29,5 ml)
 • Een oplader, die overigens mega technologisch is
Drie varianten: LOVE, POP en DANCE.

Event en goodiebag

Het event vond plaats in de kunsthal in Rotterdam, waar tevens de tentoonstelling van Keith Haring plaatsvind. Vooraf kregen we een presentatie van een dame uit Duitsland die werkt voor Clarisonic. Ze vertelde wat de samenwerking inhoud en vertelde wat meer over het apparaat zelf. Dit alles onder het genot van heerlijke smoothies, thee en lekkernijen. Vervolgens werden we door een gids rondgeleid, waar we zijn prachtige werk mochten bewonderen met mooie en inspirerende verhalen.

Na de rondleiding kregen we een korte demonstratie van de Clarisonic Mia 2. Na het event kregen we een goodiebag mee met een mooie toilettas en andere leuke dingetjes van de samenwerking met Keith Haring. Maar we kregen nog meer leuk nieuws: er zou nog een Clarisonic Mia 2 apparaat naar ons worden toegestuurd. Wauw! Ik heb dan ook de prachtige Clarisonic Mia 2 in de roze uitvoering mogen ontvangen, waar ik echt ontzettend blij mee ben.

Al met al was dit een leuk, leerzaam en vooral inspirerend event. Ik kijk met veel plezier terug en ben gefascineerd door Keith Haring zijn werk en alles wat erachter zit. Natuurlijk ben ik de Clarisonic al met veel plezier aan het gebruiken. Ik weet bijna zeker dat jullie er een review van willen, dus die komt er binnenkort aan.

Ik wil Clarisonic enorm bedanken voor het event en voor het bewonderen van de tentoonstelling van Keith Haring.8 opmerkingen:

 1. Wauw, super tof! Ziet eruit als een leuk evenement!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk report en leuke blog heb je, mijn blog mocht ook bij het event zijn en ik heb de Clarisonic zelfs al uitgetest, ben er superblij mee!

  www.styledbyromy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik hem inmiddels ook al een tijdje, geweldige aanvulling tot mijn skincare routine!

   Verwijderen
 3. Ik had hier ook geweest maar helaas kon ik niet.. echt enorm balen! ik heb zelf de clarisonic en daar ben ik erg over te spreken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, lijkt me zo leuk om hier bij aanwezig te zijn geweest.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was ook uitgenodigd maar kon helaas niet. Jammer zo te zien, ik gebruik de clarisonic zelf heel graag, geweldig ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jammer dat je niet kon!! Had me leuk geweest je te ontmoeten. Fijn om te horen dat je ook zo enthousiast bent over de Clarisonic!

   Verwijderen

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl