donderdag 19 november 2015

Essence Make Me Pretty Brushes

Dat Essence vaak leuke trends edities heeft is jullie vast niet ontgaan. Ik kan heel eerlijk zeggen dat ik normaal niet zo een budget fan bent, aangezien ik toch wel redelijk luxe producten bevat, weet ik gewoon dat ik het dan vaak niet gebruik. Maar de Essence Make Me Pretty collectie liet mij zelfs verassen. Een vrolijke trend editie, met alleen maar make-up kwasten en laat ik daar nou net een fan van zijn als het gaat om budget!

Samen met blogger collega en vriendin Maris bespreek ik vaak nieuwe collecties. Zo liet zij me een aantal foto's zien van deze collectie, waar ik meteen enthousiast door werd. Afgelopen week liep ik samen met mijn schoonzus in de stad en ik besloot meteen maar even een kijkje te nemen. Natuurlijk kon ik het niet laten om niks mee te nemen, ondanks ik omkom in de kwasten. Ook kon mijn schoonzus het niet laten om een aantal kwasten mee te nemen.


De kwasten worden geleverd in een hygiënisch, afsluitbaar plastic hoesje. Hierdoor kun je meteen de vrolijke uitstraling van de kwasten bekijken. Op de kwasten zelf staat waarvoor ze dienen, maar de achterkant bevat nog wat meer informatie.


De kwasten bevatten natuurlijk alleen maar synthetisch haar, iets anders kan je niet voor die zachte prijs verwachten. De kwasten voelen wat stijf aan, maar hierdoor is de Precise Eyeshadow brush wel ideaal voor de crease en andere plekken die precieze vereisen.


Mijn aanwinst van deze collectie:
x Precise Eyeshadow Brush €1,89
x Concealer Brush €1,99
x Brush box €4,49

Natuurlijk heb ik de kwastjes ook voor jullie uitgetest. Over de concealer brush kan ik helaas niet súper enthousiast zijn. Het is geen slechte kwast, maar ik heb zelf een kwast van Zoeva die ervoor zorgt dat de concealer mooier verdeeld. De Concealer Brush kan de concealer mooi verdelen, maar naar mijn mening niet perfect genoeg. De Precise Eyeshadow Brush vind ik daarentegen wel geweldig. Doordat de haren vrij stijf op elkaar staan, kun je er - zoals de naam zegt - heel precies mee werken. Het brengt de oogschaduw zonder moeite goed aan.

Al met al dus een leuke collectie, waar genoeg goede en leuke kwasten inzitten. Ik denk dat de kwasten vooral leuk zijn voor jonge meiden die net gaan experimenteren met make-up. Toch nieuwsgierig geworden en ook vrolijk geworden door de leuke uitstraling? Ze liggen momenteel bij Kruidvat in de schappen. Let wel, het is een trend edition, dus maar tijdelijk verkrijgbaar.


9 opmerkingen:

 1. Ik had ze al gezien inderdaad, leuk! Jammer dat je ze niet beide even goed vindt, maar voor die kleine prijsjes is dat begrijpelijk! De foto's zijn ook erg mooi en vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ja voor zo een bedrag mag en kan je niet teveel verwachten. ;)

   Verwijderen
 2. Leuk dat je ze ook hebt! Concealer kwast heb ik ook geprobeerd, ik snap wel wat je ermee bedoeld! Hij voelt een beetje hard aan, haha. Gebruik nog steeds liever mijn spons ervoor! Prachtige foto's heb je gemaakt, meis! Lief dat je mij trouwens in je artikel noemt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook een aantal gekocht maar nog niet geprobeerd. Het lijkt me inderdaad handig voor als je begint met make up of voor erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er al een paar gezien, maar nog niet allemaal! Handige tools voor beginners :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kwasten! Heb deze nog niet gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post ! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Kijk maar is hier: https://bevogueblog.wordpress.com/2016/03/14/liebster-award/!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er echt gaaf uit! En een leuk prijsje ook! -x-

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl