vrijdag 6 november 2015

MAC MACnificent Me Eyeshadow Palette

MAC brengt de ene collectie na de andere collectie uit. Een tijdje geleden alweer bracht MAC de MACnificent Me collectie uit. Een prachtige najaarscollectie waarvan ik het oogschaduw palette van heb weten te bemachtigen. Tevens mijn eerste MAC oogschaduw palette, dus ik was ontzettend benieuwd. Eerste instantie wilde ik geen review schrijven, omdat de collectie al niet meer verkrijgbaar is, maar ik wilde toch even mijn mening met jullie delen..

Het palette wordt geleverd in de standaard, zwarte verpakking van MAC. Strak, herkenbaar en professioneel als je het mij vraagt. Bovenop de verpakking is de naam te lezen: M.A.Cnificent Me.


De verpakking van deze collectie heeft verder niks bijzonders, gewoon de standaard verpakkingen, net als de andere oogschaduw paletten uit het vaste assortiment. Jammer, ik houd wel van die limited verpakkingen, dat maakt het altijd net iets interessanter. De kleuren vind ik perfect gekozen. Mat afwisselend met prachtige shimmer. Daarnaast kan je ondanks de neutrale tinten veel kanten op; een neutrale look voor overdag of een mooie smokey voor de avond look.


Oh, wat was ik zenuwachtig voor het swatchen! Ik ben een enorme MAC fan, maar dit is pas mijn allereerste oogschaduw palette. Jup, ik stond er zelf ook van te kijken.. Als ik heel eerlijk mag zijn, viel het swatchen mij zwaar tegen. Ik had gehoopt op een kleur explosie, ik heb menig budget paletten waar meer kleur vanaf komt. Van de shimmer kleuren kwam wel redelijk kleur af, maar de matte kleuren vielen mij tegen.. Ik heb toch wel moeite moeten doen om voor jullie mooie swatches te maken en aardig vaak over de kleuren heen moeten gaan. Jammer!


Natuurlijk heb ik voor jullie ook een look gemaakt met het palette. Ik ga heel eerlijk zijn; ik had een beetje haast, dus het is niet mijn meest mooie look ooit. Het is een look die voor sommige misschien te zwaar is voor overdag, maar ik vind dat het voor zowel de avond, als overdag, prima kan!


Helaas moet ik voor het eerst een MAC review met gemende gevoelens afsluiten. Het is echt géén slecht palette, maar voor een merk als MAC en de prijs die je betaald, had ik iets meer kwaliteit verwacht. Het is een leuk palette voor een beginnend make-up liefhebber, maar ik ben toch wel wat meer kwaliteit gewend. Jammer MAC!

M.A.C.Nificent Me Eyeshadow palette €39,-

bebeautifulamber

10 opmerkingen:

 1. Jammer dat hij tegenvalt, je hebt wel mooie ooglook mee gemaakt vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij bij jou tegenvalt, zelf vind ik hem erg goed! De matte kleuren hadden van mij inderdaad wat meer pigment mogen bevatten. Ik ben heel blij met mijn palette en met de Primar Potion van Urban Decay doet hij zeker wonderen! Mooie foto's heb je gemaakt :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de look heb ik inderdaad ook de primer van Urban Decay gebruikt, die gebruik ik vrijwel standaard voor elke ooglook. Ik vind het palette echt niet slecht, maar voor MAC had ik wat beters verwacht.

   Verwijderen
 3. Ik heb uit dit palette al enkele kleuren dus dat was voor mij sowieso al een reden om hem niet aan te schaven, jammer ook dat sommige kleuren toch niet helemaal vol pigment zijn!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je niet zo enthousiast bent zeg! Ik vind de swatches er nog wel mooi uitzien, maar ik snap dat je wel meer verwacht voor een merk als Mac waar je toch best veel voor betaald..x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb toch ook wel echt moeite moeten doen voor goede swatches. Ja qua prijs verwacht ik meer kwaliteit, maar ook vooral omdat ik normaal zo enthousiast ben over Mac!

   Verwijderen
 5. Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt. Het zijn nochtans erg mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt jammer! Ik vind de swatches wel goed gelukt maar ik vermoed dat je wel meerdere keren je vinger over je arm hebt liggen wrijven in poging om er wat goede swatches van te maken. Ik vind je ooglook wel heel mooi gelukt, moet ik zeggen. Persoonlijk zou ik dat nog overdag kunnen dragen. Sterk review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer zeg! Ik heb wel eens vaker gehoord dat de kwaliteit wat minder is dan gebruikelijk. Ik vind de kleuren wel enorm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl