Over mij

Hi, leuk dat je op deze pagina kijkt!Mijn naam is Amber van Dijl en ik ben momenteel 23 jaar jong. Al lange tijd ben ik bezig met alles rondom beauty. Ik heb lang een eigen blog gehad, afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en in een parfumerie gewerkt. Nu ga ik pas echt van mijn hobby mijn werk maken.. een eigen salon aan huis!


(Hier was ik net afgestudeerd, 2015)


Ik heb in 2013 mijn HAVO diploma behaald en zojuist in 2015 mijn diploma tot schoonheidsspecialiste behaald. Al snel kwam ik erachter dat 'studeren' niet helemaal mijn ding is. Ik ben te graag druk bezig en ook vind ik zelfstandig werken het allerfijnst. Na mijn studie ben ik gaan werken ik een parfumerie, waar ik ook weer een hoop heb mogen leren. Inmiddels ben ik shopmanger in een kleding winkel en daarnaast dus druk bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Dit bestaat nu voornamelijk uit (bruids)visagie en wenkbrauwstyling, maar er komen een hoop leuke ontwikkelingen aan!

Halverwege 2018 heb ik samen met mijn verloofde een huis gekocht. Een salon aan huis was al langer een droom van mij, maar nu kan ik deze droom eindelijk verwezenlijken. Ik ben momenteel druk bezig met voorbereidingen, want ik wil het graag gelijk goed doen. Houd deze site in de gaten voor alles wat nog komen gaat. :)


Copyright © 2015 Ambervandijl.nl