Over mij

Hi, leuk dat je op deze pagina kijkt!

Mijn naam is Amber van Dijl (uiteraard..) en ik ben momenteel 19 jaar. Ik blog om mijn passie voor beauty te uiten en om mijn kennis met anderen te kunnen delen. So enjoy!Wellicht dat je mij herkend van mijn vorige blog, www.beautyzoom.nl. Ik heb altijd met veel plezier geblogd daar, maar helaas kon ik het wegens omstandigheden en studie niet bijhouden. Nu ik alles weer op de rails heb, merk ik dat ik het bloggen veel te veel mis. Om mezelf een schone lei te gunnen, heb ik besloten een geheel nieuwe blog te starten.

De naam? Lekker simpel, gewoon mijn eigen voornaam en achternaam aan elkaar met .nl erachter, simpel en het rijmt, dus lekker makkelijk te onthouden. Ik heb natuurlijk wel langer zitten nadenken of ik niet gewoon onder mijn oude naam door zou gaan. Vervolgens lang zitten nadenken over een andere naam, maar toen bedacht ik me dat er al zo veel bestaat, dat je niet snel meer origineel kan zijn. Daarom heb ik gekozen voor mijn eigen naam, simpel, het past bij me en niemand anders die het heeft. ;)

Ik heb in 2013 mijn HAVO diploma behaald en zojuist in 2015 mijn diploma tot schoonheidsspecialiste behaald. Ik zit nog te denken of ik verder wil gaan studeren, maar voorlopig heb ik nog geen studie gevonden die bij mij past, dus ga ik eerst een tijdje werken.

Na drie jaar met veel plezier bij Etos te hebben gewerkt, ben ik sinds kort begonnen bij mijn nieuwe baan bij Douglas. Ik heb hier ontzettend veel zin in en ik hoop daar mijn talenten verder te kunnen ontwikkelen.

Zoals je ziet ben ik al veel met uiterlijk bezig, maar in mijn resterende vrije tijd verzorg ik regelmatig de visagie voor fotoshoots of andere gelegenheden. Hierdoor ben ik veel met uiterlijk bezig, maar daar draait natuurlijk niet alles om. Je uiterlijk speelt wel een grote rol bij hoe jij je voelt. Als jij jezelf mooi vindt, zal je dat ook uitstralen. Zorg er dus voor dat je er uit ziet zoals je zelf wilt.

Copyright © 2015 Ambervandijl.nl